vrijdag 21 oktober 2011

Pokémon Gray?

Hoewel Nintendo eerder ontkende dat er een derde spel zal komen, hebben ze wel de domeinnaam PokemonGray.com gekocht. Toeval? Ik denk het niet.

De mascotte van de nieuwe game wordt waarschijnlijk Kyurem, aangezien die wel geprogrammeerd staat in de Unova Pokédex, maar onmogelijk te vangen is in Black of White. Daarbij klopt zijn kleur met de titel van het spel. (Niet dat dat veel zegt, want de mascotte van Pokémon Black is Reshiram, en die is wit, en de mascotte van White is Zekrom, en die is zwart). Waarschijnlijk komen ook de andere Pokémon die nog niet officiëel aangekondigd zijn aan bod in dit spel. Hieronder som ik ze even op:

File:646Kyurem.png647.pngMeloetta

                  Kyurem                               Keldeo                  Meloetta (Pirouette Forme)

Meloetta649.png

     Meloeta (Aria Forme)                   Genesect

Het was ook wel logisch dat er een derde game aan zat te komen. Dit is bij elke andere generatie ook gebeurd. Deze derde game combineerde vaak de verhaallijnen van de vorige twee games, en introduceerde (vanaf generatie 2) steeds een nieuwe legendarische Pokémon. Ook wordt het spel qua graphics en sprites iets mooier gemaakt. Hieronder even een overzichtje van de vorige generaties:

Pokemon red box.jpgPokemon blue box.jpgPokemon green box ja.jpgPokemon Yellow boxart.jpg

Generatie 1: Pokémon Red, Blue en Green worden gevolgd door Yellow. (Blue was alleen te koop in Amerika en Europa, Green alleen in Japan.) Deze generatie speelt zich af in de Kanto-regio. Deze generatie heeft twee remakes gekregen voor de GameBoy Advance: Pokémon FireRed en LeafGreen.

Pokemon Gold boxart EN-US.jpgPokemonsilverbox.jpgPokemoncrystal.jpg

Generatie 2: Pokémon Gold en Silver worden gevolgd door Crystal. Deze generatie speelt zich af in de Johto-regio. Deze generatie heeft twee remakes gekregen voor de Nintendo DS: HeartGold en SoulSilver.

Pokemon Ruby boxart EN-US.jpgPokemon Sapphire boxart EN-US.jpgPokemon Emerald boxart EN-US.jpg

Generatie 3: Pokémon Ruby en Sapphire worden gevolgd door Emerald. Deze generatie speelt zich af in de Hoenn-regio.

DiamondUS.jpgPearlUS.jpgPlatinum-box.png

Generatie 4: Pokémon Diamond en Pearl worden gevolgd door Platinum. Deze generatie speelt zich af in de Sinnoh-regio.

Black box EN-US.pngWhite box EN-US.png

Generatie 5: Pokémon Black en White worden dus kennelijk gevolgd door Gray. Deze generatie speelt zich af in de Unova-regio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten