maandag 5 september 2011

DragonQuest X komt naar Wii en Wii U

DragonQuest, de alom serie van MMORPG’s, komt met een nieuwe game voor de Wii en de Wii U; DragonQuest X. Deze nieuwe game zal een online RPG worden, waarin spelers met elkaar kunnen samenwerken in een digitale wereld om bijvoorbeeld vijanden te verslaan. Het maakt hiervoor niet uit of je de Wii- of de Wii U-versie van de game hebt, omdat gebruikers van de twee verschillende versies gewoon online met elkaar kunnen samenwerken.

Square Enix, de uitgever en in dit geval zelfs de ontwikkelaar van de game, hintte ook naar 3DS- compatibiliteit, waarbij je je gegevens kan overzetten naar je 3DS en ze vervolgens kan uitwisselen via StreetPass.

Het is zeer waarschijnlijk dat deze game ook in Europa gaat uitkomen, aangezien dat tegenwoordig het geval is bij bijna alle DragonQuest-games. In Japan is deze serie immens populair, en deze game zal zeker helpen bij de verkoop van de Wii U. Hieronder alvast een trailer in lage kwaliteit, maar het is de enige die momenteel beschikbaar is op YouTube, aangezien Square Enix de meeste filmpjes verwijdert om copyrightredenen.

EDIT: Dit filmpje is inmiddels ook verwijderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten