woensdag 7 september 2011

3DS krijgt add-on met tweede circle pad

Het Japanse gamesblad Famitsu heeft een schokkende bekendmaking gedaan; er komt niet alleen een port van Monster Hunt Tri van de Wii naar de 3DS, maar je hebt ook de tweede circle pad nodig om hem te kunnen spelen!

Er gingen al langer geruchten over deze add-on. Als er binnenkort een redesign van de 3DS zou komen, zou deze 2 circle pads hebben, en dus zou er een add-on komen voor huidige 3DS-bezitters, aangezien je sommige spellen alleen zal kunnen spelen met deze tweede circle pad. De add-on is een cradle, waar je de 3ds in kan klikken. Op de foto is dit goed te zien.

Behalve dat dit natuurlijk vervelend is, omdat je er extra geld aan zal moeten uitgeven, en de knoppen aan de rechterkant misschien moeilijk bereikbaar zijn, kan dit ook voordelen. De 3DS kan nu rechtstreekse ports ondersteunen van games voor de PS Vita, en kan makkelijker Wii-games ondersteunen. En misschien kan Nintendo er een extra batterij in stoppen, om de beperkte batterijduur van de 3DS te verlengen. Wat denk jij? Laat het ons weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten